Duvar Çıtası 456127

  • Duvar Çıtası 456127
  • Duvar Çıtası 456127
  • Duvar Çıtası 456127
  • Duvar Çıtası 456127
Ürün Bilgileri
Ürün Adı

Duvar Çıtası 456127

Ürün Kodu
ST-456127
Teklif Formu
Ürün Hakkında

Neden Duvar Dekorasyonu Gerekli?

Evimizin dekorasyonunda çoğunlukla arka planda kalan duvarlardır. Aslında bu yanlış bir uygulamadır. Çünkü sade kalan duvarlar, boş bırakılan bölgeler dekorasyonumuzda boşluk hissini oluşturmaktadır. Sizlere bunu modern veya klasik şekilde nasıl dekore edeceğiniz hakkında fikir vereceğim.

Biz firma olarak duvar çitası imalatı yapmaktayız. Bunun yanı sıra müşterilerimize duvar dekorasyonu hakkında en güzel fikirlerimizi de paylaşıyoruz. Yeni moda tasarımları takip ederek müşterilerimizi bilgilendiriyoruz.

Duvar çıtalama Hangi Dekorasyon Stilidir?

Duvarlarınızı dekore edeceğiniz zaman, öncelikle sizin kişiliğinizi yansıtan dekorasyon modelini belirlemeniz gerekir. Evde Kullandığınız eşyaların modelleri ve tasarımları sizin duvar dekorasyonunu belirlemenizde yardımcı olacaktır. Duvarlarınızı tablo ve resimlerle görselleştirebilirsiniz. Bununla ilgili birçok tasarım fikirleri var.

Bunu yanı sıra duvar çıtası ile istediğiniz klasik olsun, modern tarz olsun, minimalist, country, Bohem tarzı her dekorasyona uygundur. Duvar çıtası içerisine resim koyabilirsiniz, tablo koyabilirsiniz. Duvar kâğıdı koyarak farklı tasarım oluşturabilirsiniz. Kesinlikle her dekorasyon modeline uygun tasarım fikirleri bulunmaktadır.

Her dekorasyon sitiline uygun duvar çıtası çeşitleri bulunmaktadır. Hangi dekorasyonda en çok kullanılıyor diyorsanız. Klasik tarz ev dekorasyonu, Country (İngiliz, Amerikan Tipi)Ev dekorasyonu, Modern ev dekorasyonunda kullanılmaktadır.

Duvar Çıtasını kendimiz yapabilir miyiz?

Evet Sizlerde bu uygulamayı kendiniz yapabilirsiniz. Bizlere duvarınızın ölçüsünü ve oluşturacağınız çerçevenin ölçüsünü gönderiyorsunuz. Çıtaları bizler açısına göre kesip, paketleyip kargo ile gönderiyoruz. Tatbikî kullanacağının yapıştırıcı ile birlikte gönderiyoruz. Detayları öğrenmek için de iletişim numaramızı arayıp bilgi alabilirsiniz.

Copyright © 2019 www.toptanlakesupurgelik.com Tüm hakları saklıdır. Yazılım hakları NF Web Tasarım’a aittir.Yukarı Kaydır